Om oss

Välkommen till Mama Mia Klara Vaccinationsmottagning i Lund! 

Vi är glada att hälsa dig välkommen till vår mottagning som ligger i samma lokaler som Mama Mia Klara Lund BVC och Barnmorskemottagning. På Mama Mia Klara Lund strävar vi efter att erbjuda högkvalitativa vårdtjänster och vi arbetar ständigt på att våra möten med dig skapar en trygg och bekväm tid hos oss, i en miljö som är välkomnande för er alla. 

Vår dedikerade personal, bestående av erfarna Barnsjuksköterskor, Distriktsjuksköterskor samt Läkare, arbetar tillsammans för att säkerställa att din vaccinationsupplevelse blir så smidig och behaglig som möjligt. Vi förstår vikten av vaccinationer för att skydda både individuell och samhällelig hälsa, och vi är här för att stödja dig genom hela processen.

På Mama Mia Klara Lund strävar vi efter att göra varje besök till en positiv och informativ upplevelse. Om du har några frågor eller funderingar är vi på Mama Mia Klara Lund alltid tillgänglig för att hjälpa dig.

Vart du än bor i Skåne är det enkelt att ta sig till oss. Vi kan vaccinera hela familjen samtidigt och är vana vid att vaccinera barn.

Välkommen att boka ditt besök hos oss!

Vänliga hälsningar,

Mama Mia Klara Lund - Teamet

Mama Mia Klara Lund

Brunnshögsgatan 30, 224 82 Lund